Τοποθεσία

Η τοποθεσία

Το Pilalidis Hotel βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το κέντρο του Πευκοχωρίου, περίπου 100 μέτρα μακριά από την πανεμορφη παραλία, τα εστιατόρια και τα μοντέρνα καφέ, τις χαριτωμένες μπουτίκ και τα μαγαζιά του χωριου. Η αγορά του χωριού εστιάζει σε παραδοσιακά προϊόντα τοπικών παραγωγών και χειροποίητα αναμνηστικά, όπως κεραμικά, κοσμήματα κ.α.

Το Πευκοχώρι είναι ένα γραφικό χωριό με λευκά σπίτια περιτριγυρισμένο από δέντρα εσπεριδοειδών και ελαιώνες, καθώς εκτείνεται στο δημοφιλές παραλιακό μέτωπο του Τορωναίου Κόλπου. Οι καλοκαιρινοί επισκέπτες επιδίδονται σε βουτιές και θαλάσσια αθλήματα ενώ τα απογεύματα είναι ιδανικά για βόλτες στο ηλιοβασίλεμα πριν ένα δείπνο σε κάποιο από τα γκουρμέ εστιατόρια μεσογειακής κουζίνας ή κάποια παραδοσιακή ταβέρνα. Με την δύση του ήλιου, τα μπαρ και τα κλαμπ ξεκινούν να παίζουν ελληνική και ξένη χορευτική μουσική μέχρι το πρωί.

Μετακίνηση από:
Το αερδρόμιο Θεσσαλονίκης “Μακεδονία” στο ξενοδοχείο Pilalidis με όχημα (διάρκειας 60 λεπτών) και περιήγηση στα αξιοθέατα της διαδρομής.

Προτεινόμενες εκδρομές για τους επισκέπτες μας από το Πευκοχώρι:

  • Ιδιωτική κρουαζιέρα με καταμαράν προς το Κέλυφος, το Πόρτο Καράς και τον Γλαρόκαβο.
  • Ιδιωτική κρουαζιέρα με ιστιοπλοϊκό προς το Κέλυφος, το Πόρτο Καράς και τον Γλαρόκαβο.
  • Ιδιωτική κρουαζιέρα στα καλύτερα σημεία της Χαλκιδικής.
  • Ημερίσια εκδρομή στο Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού, στο Αρχαιολογικό Μουσείο Θεσσαλονίκης καθώς και στο Μουσείο του Λευκού πύργου.